על לחץ באוזן התיכונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/07/2015 | 15:28 | מאת: לילך

שלום, היום ביצענו בדיקת שמיעה לילד בן 9 שמתלונן שלעיתים הוא מרגיש שהוא לא שומע טוב. הילד היה במהלך הבדיקה בהתקף אלרגיה (נזלת ודמעות) וציפינו שייווצר תת לחץ כתוצאה בנוזלים. תוצאות הבדיקה הראו על לחץ ושמיעה מחוץ לטווח הנורמלי באוזן ימין. ממה נובע "על לחץ"? בבדיקה של רופא אף אוזן גרון האוזניים נמצאו תקינות. מה יכול לגרום לירידה בשמיעה לילד בן 9? תודה

שלום צריך לבדוק את הילד ולראות את ממצאי הבדיקה בכדי לתת התייחסות בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים