סטרפטוקוק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/06/2015 | 16:05 | מאת: מאיה

שלום,בתי בת 3.8 טופלה בחודש האחרון פעמיים במוקסיפן פורטה 10 ימים פעם אחת בגלל דלקת אוזניים ופעם שניה לאחר סטרפטוקוק. בשני הפעמים יומיים לאחר סיום האנטיביוטיקה חזר חום.עכשו שוב סטרפטוקוק חיובי לאחר שסיימנו ביום רביעי סבב מוקסיפן. אני ממש מודאגת. הרופאה נתנה הפעם רפאפן. זה לא עודה נזק ככ הרבה אנטיביוטיקה? מדוע זה חוזר שוב ושוב? אשמח לעזרה. ( אני לא יודעת אם יש קשר אבל יש בעיית הצטברות נוזלים באוזניים וירידה בשמיעה).

שלום מאיה יתכן ורצף של זיהומים שלא קשורים וסתם מזל רע. אך במידה והתופעות חוזרות רצוי לבדוק את שאר בני המשפחה מבחינת משטחי גרון יתכן ומשהו נשא של סטרפ והוא מקור לזיהום. דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים