אנדואיד מוגדל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

24/06/2015 | 06:52 | מאת: קרן

שלום רב, בת 2.6, יש לה אנדואיד מוגדל. אין לה תופעות בעייתיות למעט קול שנשמע מצונן. היינו אצל 2 רופאים - אחד אמר שאפשר לתת תרופה בשם אבאמיס כספריי לאף אבל הסכים שהמצב אינו חמור, השני אמר שאבמיס זה סטרואידים לאף לאף אלרגי ולא עוזר כלל במצב של אנדואיד מוגדל. מעקב בלבד. שאלתי - האם אבאמיס מוכר כתרופה שעוזרת לאנדואיד מוגדל או אכן רק למצבי אלרגיה לאף? תודה מראש.

שלום קרן אוומיס הוא אכן תרסיס אפי סטירואידלי. הוא יעיל לא רק לאלרגיות אלה לכל תופעות הגודש האפי. פחות משפיע על גודל השקד השלשיי אך בהחלט יכול לשפר את הנשימה האפית ולכן בהחלט ראוי במקרים של שקד שלישי מוגדל. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים