נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/05/2015 | 14:08 | מאת: ליז

שלום, הבת שלי בת 4.5 לא שומעת אותי אלא אם אני קוראת לה בעוצמה גבוהה. לאחר בדיקת שמיעה שהראתה ירידה בשמיעה ונוזלים הרופא נתן לי טיפול אנטביוטי ודסלורטדין למשך שבועיים. הדבר לא עוזר. ניגשתי לרופא פרטי נוסף שאמר לי להשתמש במשך חודש בסטרימר דרך האף ולאחריו לגשת לבדיקת שמיעה נוספת. בינתיים ביתי שומעת בעוצמה גבוהה היא כעסנית מאוד כתוצאה מכך. מה המלצתך? האם להמתין חודש נוסף למרות שהיא איננה שומעת טוב? אני חוששת שהמצב ילך ויתדרדר כפי שקרה בשבועיים האחרונים. אודה לתשובתך

שלום ליז טיפול תרופתי לא עוזר במצבים אלה. המתנה בהחלט רצויה ובחלק משמעותי מהמקרים יש שיפור בשמיעה ללא קשר לטיפול כלשהו. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים