לקות שמיעה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/05/2015 | 19:03 | מאת: שרית45

יש לי תינוקת בת שבוע, היא עברה בדיקת סינון שמיעה בביה"ח ויצאה תקינה. אני חושבת שיש לה לקות שמיעה, היא ישנה הרבה ולא מתעוררת מרעשים בסביבתה. האם יש צורך בביצוע בדיקת חוזרת? איך אפשר לוודא שכל בסדר אצלה?

שלום הבדיקות סינון שמיעה מדויקות למדי וסבירות ללקות שמיעה אמיתית עם בדיקה תקינה די נמוכה. במידה ותחושה שלך תמשך בשבועות הקרובים ניתן לבצע בדיקת שמיעה התנהגותית וגם בדיקת הדים כוכלאריים בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים