נזלת מוגלתית אצל ילד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/04/2015 | 02:05 | מאת: אדוה

שלום , בני בן שנה ושמונה חודשים. מזה כחמישה ימים מאוד מנוזל ,עם חום . ביומיים האחרונים הנזלת מאוד מאוד מוגלתית ירוקה סמיכה מאוד עם מעט דם . אציין כי אני מטפטפת מי מלח וגם שואבת את הנזלת כדי להקל עליו . בשלושה ימים האחרונים נבדק עי רופא הילדים שלו , לא הוזכר חשש לסינוסיטיס. נאמר כי זה ויראלי ויעבור לבד . העניין שאני בעברי סבלתי המון מסינוסיטיס ולפי איך שהנזלת נראית אני חוששת שהרופא לא אבחן טוב את העניין . האם צריך להגיע למומחה אף אוזן גרון ? תודה מראש אדוה

שלום אדוה רוב הסיכויים שהרופא שלך צדק ואין צורך בבדיקת אאג. צפויה הקלה בנזלת ללא קשר לטיפול . סינוסיטיס במבוגר שונה בתכלית ממחלה חריפה בילדים בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים