שכבה צהובה בעיקר בפנים הלשון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

20/04/2015 | 17:03 | מאת: נופר

שמי נופר ואני בת 15 לפני כמה חודשים הופיעה לי על הלשון שכבה בצבע צהוב שלא נעלמת ניתן להוריד אותה עם כפית אבל היא לא נעלמת אף פעם הטעם בפה נורא ועשיתי בדיקה מעבדה והכול יצא תקין אני מיואשת .. אני לא יודעת מה לכשות כדי להיפטר מהריח ומהצבע הנוראיים האלה אני שוטפת פעמיים ביום עם מי פה ומצחצחת 3 פעמים ביום הצבע הצהוב בעיקר בפנים הפה , והרופאה אמרה שהפפילות גדלו אשמח לתשובה מהירה.. (לקחתי משחה נגד פטרייה אך זה לא פטרייה וזה לא עזר)

שלום נופר. פטריה זאת אכן האבחנה השכיחה אך יכולות להיות סיבות נוספות. רצוי לפנות לרופא פה ולסת במידה והתופעה לא חולפת בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים