נזלת כרונית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/04/2015 | 16:42 | מאת: שואלת

בתי בת 11 מגיל שבעה חודשים סובלת מנזלת כרונית סמיכה וירוקה ניסינו טיפולים שלא עזרו... יש לך רעיון יצירתי לבעיה? הדבר היחיד שלא עשינו זה סיטי סינוסים כי אני חוששת מהקרינה ומניתוח... תודה

שלום ראשית הסיכון בביצוע CT בגיל 11 שנים נמוך ביותר0הרבה יותר רלוונטי לתינוקות). יש פרוטוקולים של CT סינוסים עם קרינה מופחת (בערך שליש מהסטנדרט). ניתן לבצע גם בדיקות נוספות כגון" ברור אלרגי, בדיקה סיבאופטית של חלל האף ועוד להשלמת הברור. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים