תופעות מוזרות לאחר ניתוח שקד 3

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/04/2015 | 21:55 | מאת: נעמה

שלום. בני בן 6, עבר ניתוח להסרת שקד שלישי מוגדל מאד. כשבועיים / שלושה לאחר הניתוח ועד עכשיו ( 4 חודשים לאחר הניתוח) יש תופעות מוזרות לילד, שלא היו לפני הניתוח! (מדגישה- לא היו בכלל!) תופעות הקשורות למערכת האף והפה: 1. הילד נושך שרוול חולצה המון במהלך היום. 2. הילד מלקק הרבה את כף היד שלו עם הלשון (ליקוק ארוך כמו גלידה) 3. בעיקר בשכיבה: הילד מגרד באף , בחלק החיצוני של האף בטענה שמציק לו משהו באף. 4. הילד יורק בלי סוף! יורק כל עשרים שניות בממוצע.. יורק הצידה או שמצמיד את שרוול החולצה לפה שלו- ומוציא רוק. מה זה יכול להיות??? אולי שכחו משהו בניצוח!? אולי חתכו משהו? זקוקה לעצתם!!

שלום נעמה אני לא מכיר את התופעות שציינת בהקשר של ניתוח לכריתת שקד שלישי. אם את משוכנעת שהתופעות החלו לאחר הניתוח אנא תפני לרופא המנתח בכדי שינסה לבדוק הקשר (שלא נראה בברור). כמובן שחתכו משהו - את השקד השלישי. לגבי שכיחה של משהו בחלל האף מאד לא סבירה או קשורה לתלונותש את מתארת. בברכה דר גורדין

07/04/2015 | 18:45 | מאת: נעמה

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים