ליקוי שמיעה??

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

05/04/2015 | 15:55 | מאת: לילי

שלום, הבת שלי בת 4 לפני כמה ימים שמתי לב שהיא לא שומעת טוב, אחרי כמה שעות בדקתי שוב והיה נראה שכן בסדר. למחרת שוב אותו סיפור, בבוקר נראה ליקוי שמיעה, בערב היה נראה תקין. (כמובן שאין לי מדדים טכנולוגיים אבל בדיקות ביתיות ברמת האפשר..) מה זה יכול להיות?? אציין כי סבלה בעבר מדלקות אוזניים רבות ואף עברה ניתוח כפתורים, הכפתורים כבר בחוץ, האם יכול להיות שנוזלים "מטיילים" אצלה הלוך ושוב? כמה דחוף להגיע לבדיקת רופא? תודה, מודאגת מאד..

שלום לילי רצוי להבדק אצל רופא הילדים או רופא אאג . בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים