לאחר ניתוח שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/03/2015 | 00:50 | מאת: גילי

שלום רב, בני בן 3.8, עבר ניתוח שקד שלישי לפני שבועיים בשל נשימה כבדה בלילה ועיכוב בגדילה. לאחר הניתוח חל שיפור ונשם רגוע דרך האף כששכב על הצד, על הגב הוסיף לנשום דרך הפה. ביומיים האחרונים חלה הדרדרות ושוב נושם מעט קולני - גם בשכיבה על הצד. הוא אינו מצונן. האם יכול להיות שהשקד גדל שוב כל כך מהר?? תודה

שלום גילי לא יכולה להיות צמיחה כל כך מהירה. סביר יותר שהתלונות ינבעו מנזלת או משהו דומה בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים