ילד בן 3 וחצי לאחר ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/03/2015 | 07:11 | מאת: נטלי

שלום, בני בן ה3 וחצי עבר ניתוח כפתורים לפני שבוע הניתוח וההחלמה היו טובים והיילד חזר לעצמו ולשגרה לחלוטין ביומיים האחרונים טוען כי מגרד לו באוזן והיום בבוקר רף אמר שיש לו דבורה באוזן -כנראה שומע זמזום שמציק לו באוזן , ביקור אצל הרופא רק אחריי פסח האם מה שהילד מרגיש זה משהו שיגרתי או משהו שצריך ללכת לרופא ??אשמח לתשובה מהירה תודה

שלום נטלי נשמע כמשהו שאינו בעייתי. במקרה הצורך ניתן תמיד לפנות לרופא הילדים לבדיקה בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים