נזלת כרונית אצל ילד בן 3 וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/03/2015 | 08:29 | מאת: נועה

שלום, בני בן 3 וחצי והוא מנוזל כל השנה. בגיל שנה וחצי עבר ניתוח כפתורים והוצאת שקד שלישי. בגיל 3 עבר ניתוח להוצאת כפתורים. ללא קשר לשני הניתוחים הנזלת לא מפסיקה. לרוב מדובר בנזלת שקופה ומיימית אשמח לדעת מה ניתן לעשות על מנת להקל עליו. תודה מראש

שלום נועה הסיבות השכיחות לנזלת ממושכת בילדים הם שקד שלישי מוגדל ופעיל ונזלת אלרגית . רצוי לפנות לרופא אלרגיה ולרופא אאג לצורך התייחסות וברור . בד"כ הטיפול הראשוני הוא בתרסיסים אנטיאלרגיים בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים