Strep. pyogenes Gr A

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/02/2015 | 17:58 | מאת: מילי

שלום, בני בן השנה ו8 חודשים מזה 2-3 עם חום סביב ה39 גם כאשר החום יורד עדיין אינו מרגיש טוב מאוד "שפוך" בבדיקת הרופאה ללא סימנים לדלקת בהתעקשות שלי למשטח גרון (כי גם אני וגם אחיו הגדול עם סרפטקוק מטופלים באנטיביוטיקה) המשטח חזר חיובי החל לקבל 12 cc אחרי יומיים טיפול עדיין עם חום אלו הבדיקות דם שלו, WBC 9.5 K/µl NEUT% 61.3 % NEUT.abs 5.4 K/µl LYM% 22 % LYMP.abs 2.0 K/µl MONO% 15.1 % MONO.abs 1.32 K/µl האם הטיפול במוקסיפן מתאים, ולמה עדיין לא השתפר עם אנטיביוטיקה של יומיים כבר?

שלום מילי זיהום של סטרפ בגיל זה מאד לא שכיח. זה שהמשטח חיובי אינו אומר שסובל מזיהום פעיל ושהתסמינים נובעו מזיהום ממנו. יתכן וזאת מחלה וירלית שדל דרכי הנשימה ולכן החום ממשיך. כעיקרון סטרפ A רגיש ביותר למוקסיפן ולרוב אין צורך בטיפול נוסף בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים