פעוט בן שנתיים ו3 אובחן עם שקד מוגדל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/02/2015 | 13:08 | מאת: נטע

שלום, אודה לעזרתך. בני בן שנתיים ו3 חודשים, לא אוכל מוצקים (חוץ מבמבה ופריכיות), מרייר המון, ונוחר בלילה הלכתי ל2 מומחים אאג אמרו שיש לו שקד מוגדל והוא צריך ניתוח בו מתאשפז כשעתיים בינתיים מאז שהייתי אצל הרופאים שמתי לב שאין יותר נחירות מוגברות בלילה... האם זהו מצב שיכול להסתדר מעצמו? בנוסף, האם יש קשר לאי אכילה מוצקים לשקד מוגדל? תודה רבה!

שלום נטע בהחלט יכול להיות שיפור בנשימה שיקרא לבד ללא כל התערבות. יכול להיות כאשר בין אכילת מוצקים להגדלה של שקד שלישי. כאשר האף חסום ע"י שקד שלישי מוגדל וצריך לנשום ולאכול דרך הפה הביטוי יהיה בעיקר בקשוי במוצקים. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים