חשד לשקד שלישי לילד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

31/01/2015 | 19:19 | מאת: איילת

שלום למומחה בני בן 3.7 נוחר בשנתו וישן בצורה גרועה. בנוסף קם עייף ועקב כך כעוס ועצבני,לא שקט ונרבוזי מאוד..מצב זה ממש קשה עבורנו והייתי שמחה אם תוכלו לפענח את התוצאות של הצילום שעשינו לו לפני כמה ימים.. להלן התוצאות: תפיחות רקמות רכות בנזופרינקס אחורי עם היצרות בנתיבי אוויר.. אשמח לדעת מזה אומר..תודה

שלום הצילון מראה הגדלה של השקד השלישי. רצוי לפנות לרופא אאג לבדיקה. הצילום עצמו אינו הדבר החשוב בקביעת דרך טיפולית אלה תלונות הילד דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים