דלקת אוזניים לילד בן שלוש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/01/2015 | 10:39 | מאת: דני

שלום,לבן שלי יש כל הזמן הצטברות של שעווה בתוך האוזניים.לפעמיים הרופא מנקה את זה ואז זה חוזר שוב. הילד מגרד את האוזניים (עד לדם) אמרו גם שיש לו דרמטיטיס בתוך האוזן. אבל לדעתי הוא מגרד כי האוזן סתום ,הוא מתלוןן על לכלוך באוזניים. האם ניקויי שעווה יכול לפגוע? ובאיזה תדירות אפשר לנקות את האוזניים מהשעווה לילד בעד גיל 3 ?

תדירות הניקוי נקבעת לפי תדירות החסימהש ל האוזניים. ניקוי יכול לגרום לפציעה בתעלה וזיהום משני. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים