האטמים המיוחדים נגד מים באזניים מכאיבים לבני.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

23/01/2015 | 12:18 | מאת: יעל

שלום בני (בן שלוש) עבר לפני פחות מחודש ניתוח כפתורים. האטמים המיוחדים שאנחנו שמים לו באמבטיה מכאיבים לו מאוד והוא בוכה וצורח. אני מניחה שכל האזור הזה רגיש. האם להפסיק שימוש באטמים המיוחדים? לעבור למשהו אחר? שמים לו רק כדי לחפוף את הראש פעם בשבוע, לכמה דקות בודדות. איך אתה ממליץ לפעול? תודה יעל

שלום יעל באופן כללי התועלת בשימוש באטמים אינה גבוה וכלל אינה הכרחית בודאי לא באטמים שגורמים לאי נחת וכאבים. נושא השימשו באטמים מצוי במחלוקת ושי רופאים רבים (ואני ביניהם ) שמתירים הרטבה חופשית של האוזניים ללא שימוש באטמים. בעבודות רבותש נעשו לא נמצא יתרון בשימוש באטמים במניעת דלקות אלה להיפך . בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים