ירידה בשמיעה עקב כאבי אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

21/01/2015 | 17:29 | מאת: איתי

שלום לילדה שלי היה כאב אוזניים משבת האחרונה ולאחר פנייה לרופא משפחה ניתנו תרופות לא אנטיביוטיות. הרופאה אמרה שאם תוך יומים המצב לא משתפר אז לתת אנטיביוטיקה. לאחר שהמצב לא השתפר ואף החמיר מבחינת כאב נתנו לילדה אנטיביוטיקה והכאב כמעט ונפסק. לאורך הזמן ניתן טיפות לאוזניםים ללא מרשם להקלה על הכאב. עם זאת ישנה ירידה בשמיעה - אנחנו מרימים את הקול כדי שהיא תשמע מה רוצים ממנה. האם זה אמור לעבור בצורה טבעית וזה נגרם מהכאבי אוזניים או שיש צורך בפנייה נוספת לרופא? עד מתי צריך לחכות ולראות מה קורה

שלום איתי דלקת אוזן תיכונה מלווה בד"כ גם בירידה בשמיעה שיכולה להמשיך מספר ימים עד שבועות. רצוי להבדק אצל רופא הילדים או רופא אאג בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים