מכשיר איירפופר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

19/01/2015 | 11:57 | מאת: מיכל

שלום, ברצוני לשאול האם מכשיר איירפופר יכול לפתור בעיה של נוזלים באוזן לתינוק בן שנה וחצי. האם יש דרכים אחרות לטפל בבעיה חוץ מניתוח כפתורים? - תרופות לייבוש נוזלים ?

שלום מיכל המכשיר רלוונטי רק החל מגיל 3 שנים וגם זה לא בכל הילדים כוון שנדרש שיתוף פעולה מסוים. תרופות לא עוזרות בבעיית הנוזלים לעומת חוסר טיפול ואין המלצה לטיפול תרופתי. הזמן יכול לעשות טוב ולכן לא כל מצב של נוזלים מצריך ניתוח חשוב לבצע מעקב שמיעתי עם בדיקות שמיעה בהפרש של 3 חודשים ולעקוב אחר רכישת שפה. לעיתים קרובות חל שיפור ספונטני בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים