ירידה בשמיעה לאחר ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/01/2015 | 08:46 | מאת: אולגה

שלום! בני בן 3.5 לפני כשנה עבר ניתוח כפתורים ואדנואידים בעיקבות הצטברות נוזלים וירידה בשמיעה. לפני כחודשיים הכפתורים נפלו מעצמם ושוב הבעיה חזרה (ירידה בשמיעה ונזלת תמידית). כרגע מטופל באבאמיס אך ללא שינוי. מה אפשר לעשות? איך ניתן להחזיר את השמיעה? (חוץ מניתוח חוזר) תודה מראש.

שלום אולגה לבצע מעקב בד"כ בחודשים החורף יש יותר נוזלים והפרעת שמיעה ובאביב יכול לחול שיפור לכן רצוי לחזור על בדיקת שמיעה 3 חודשים מהבדיקה הקודמת. ניתן לנסות טיפול באיירפופר שזהו מכשיר שעוזר באוורור האוזן . בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים