עיקום בקצה האף לאחר ניתוח טיפולי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/12/2014 | 18:31 | מאת: יוסי

שלום רב, נותחתי באף עקב מחיצה עקומה, הסרת קונכיות שהיו מוגדלות וכמדומני הוציאו לי גם סחוס או משהו מסוים מקצה האף. לאחר הניתוח אנשים החלו להעיר לי כי חל עיקום אסתטי בקצה אפי, אני נבוך מהדבר. שאלתי היא האם יש איזה שהם זכויות שמגיעות לי בין אם זה דרך הקופה(מכבי) או בין אם זה דרך הבית חולים שעשיתי בו את הניתוח (אסותא). ובכלל, האם דרוש ניתוח נוסף כדי לתקן את זה או שיש שיטות חדשות שלא מצריכות ניתוח?

שלום רצוי לפנות לבדיקת רופא אאג או םלסטיקאי לצורך התייחסות למבנה האף תוך השוואה למצב לפני הניתוחץ. כעיקרון ניתוח לישור המחיצה אינו אמור לשנות את צורת האף החיצונית בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים