ורדנבורג

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

16/12/2014 | 15:27 | מאת: רות

שלום רב לבעלי יש שיער מלבין עיניים כחולות ובעית שמיעה באוזן אחת עכשיו גילינו שלביתי בת שנה יש בעית שמיעה בשני האוזניים האם יתכן שמדובר בורדנבורג למרות שלא מדובר בליקוי מולד עברה את הסינון שמיעה כשנולדה?וכן לא מדובר באותו ליקוי אצלה ואצל בעלי. תודה רותי

שלום הכל יתכן אין לי מספיק מידע בכדי להסיק מסקנות. רצוי לבצע בדיקת BERA (בדיקת שמיעה ממוחשבת שאינה מצריכה שיתוף פעולה) לילדה ואז לפנות לרופא אאג בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים