סטרונאז

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

15/12/2014 | 10:20 | מאת: נטלי

שלום רב שאלה לי אלייך ברשותך... כמה זמן ניתן להשתמש בסטרונאז? תקופה ארוכה של חודשים? בגלל שאלו סטרואידים זה לא מזיק? בני עם נזלת אחורית ושיעול שלא מפסיק ונוזלים באוזניים(לאחר ניתוח כבר)הומלץ לו לנסות סטרונאז ל- 3 שבועות וזה אכן עזר, השיעול פחת והואהשתפר...אז עברו 3 שבועות והפסקתי ושוב השיעול חזר, הנזלת...הרופא בחו"ל ויחזור עוד חודשיים...אני סומכת עלייך כי בעבר כבר ייעצת לי...האם לחדש לו את הסטרונאז ולכמה זמן זה מותר כי אני חוששת בגלל שזה תכשיר סטרואידלי? תודה רבה בכבוד רב נטלי

שלום נטלי התרסיס ניתן לשימוש לאורך חודשים ברצף . ספיגה וההשפעה על הגוף מזערית בכל זאת רצוי שהטיפול יהיה תחת השגחה רפואית בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים