ניקור באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/12/2014 | 11:02 | מאת: אתי

הנכד שלי בן 7 חודשים סובל מספר שבועות מדלקת באוזן , טיפולי אנטיביוטיקה לא עזרו והוא הופנה לניקור לבית חולים.ף שם עשו לו ניקור רק באוזן אחת ובגלל השעול שיש לו ובגלל הקאות חוזרות ונשנות, בעיקר מיד במתן תרופה כלשהי, הוא לתת לו אנטיביוטיקה דרך הוריד 3 ימים rocephin שהיא חזקה במיוחד וגם ערוי נוזלים, na cl 0/9% מאה CC. שאלתי היא מה - 1. איך לשמור ולאיזה תקופה, את האוזן מפני חדירת נוזלים? 2. השעול הוא די תחןף מה אפשר לעשות כדי שלא יהפוך לדלקת ראות? בתודה מראש אתי

שלום אתי 1. הנקב באוזן נסגר בד"כ די מהר תוך מספר שעות עד ימים כך ניתן לבדוק עוד באשפוז ובמידה וסגור אין כל מניעה מהרטבת האוזן. 2 שאלה שצריך להפנות לרופאי הילדים בברכה דר גורדין

13/12/2014 | 20:29 | מאת: א

תודה לדר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים