טפטוף מי חמצן לאוזן עם כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/12/2014 | 15:06 | מאת: אסף

שלום לבתי בת השנתיים יש הצטברות שעווה בשתי האוזניים ולכן נאמר לנו לטפטף פעמיים ביום מס' טיפות של מי חמצן למשך שלושה ימים ואז להגיע לניקוי האוזן אצל אאג, מכיוון שהיא עברה ניתוח כפתורים לפני כ 9 חודשים ואני לא יודע האם הם עדיין באוזן או לא, האם בטיחותי עדיין לעשות זאת?? יש אלטרנטיבה מומלצת? תודה

שלום אסף 1. מי חמצן לא ממש יעילים לריכוך שעווה , התכשירים על בסיס שמן יעילים הרבה יותר 2. רוב הטיפולים המקומיים לאוזן (ומי חמצן ביניהם) יכולים תאורטית לגרום לבעיה אך בפועל הם בשימוש רוטיני והסבירות להפרעה כלשהי מזערי. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים