מה יש לילד שלי?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

28/11/2014 | 08:54 | מאת: חן

ד"ר שלום הילד שלי בן 3.7 הוא כבר מעל חצי שנה סובל מנחירות בלילה ,שיעולים בעיקר בלילה ,הקאות סתם באמצע הלילה הוא לא אוכל כלום במשך היום כבר במשך חודשים אין לו תיאבון. לקחתי אותו לרופא משפחה הוא אמר הילד בסדר שלא יאכל לא יקרה לו כלום. הייתי אצל רופא א.א.ג ששלח אותנו לשניידר בנתיים קבעתי תור לעוד חודשיים. בהפניה הוא כתב RHINTIS VASOMOTOR ADENOID HYPERTROPHY ובהיסטוריה רפואית כתוב- RHINITIS ALLERGIC ממצאים בבדיקה היפרטרופיה של קונכיות תחתנות אדנואידים מוגדלים קבעתי תור לשניידר ויש תור רק לעוד חודשיים.... בינתיים הילד סובל כל פעם מתלונן שכואב לו הגרון הבטן מקיא לפעמים בלילה משתעל המון ליחות נזלות ,לא אוכל במשך היום כלום כבר 3 חודשים,מתעורר פתאום בלילה נשאר ער.יש לו נזלות. אני האמת מיואשת הילד סובל הרבה תעזור לי תן לי עצה משהו... תבורך, תודה

שלום חן כאבי בטן והקאות אינם קשורים לתופעות הנגרמות ע"י שקד שלישי מוגדל. רצוי לפנות שוב לרופא הילדים בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים