ניתוח כפתורים כשאין עיכוב בדיבור

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

26/11/2014 | 10:45 | מאת: חנה

שלום וברכה, בתי בת שנתיים וחצי אובחנה עם ירידה בשמיעה 30/30 ביולי-בקיץ. עם הגעת החורף אני מרגישה שיש ירידה נוספת בשמיעה, אך היא מדברת מצוין ואין לה דלקות אזניים. הרופא ממליץ בכל זאת על ניתוח, האם זה אכן נחוץ? תודה

שלום חנה ראשית רצוי לחזור על בדיקת שמיעה כעת. אם אכן יש החמרה בשמיעה ופרקי הזמן בין הבדיקות הם יותר מ-3 חודשים ניתוח הוא אכן הפעולה המועדפת . במידה וחל שיפור בשמיעה ואין הפרעה תפקודית ניתן להמתין . בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים