ליחה שגורמת להקאות מרובות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/10/2014 | 08:50 | מאת: טני

שלום רב ד"ר, בני בן שנה ו-8 חודשים, מאז שנולד, בכל פעם שמעט מצונן וליחתי- מקיא כל מה שהוא אוכל (כנראה עקב הליחה).. העניין שמצב זה לא יכול להמשך.. הוא אינו חולה, חיוני ונמרץ ומלבד השיעול שגורם לו להקאות בגלל הליחה - אין לו כלום. הפסקתי כמעט לחלוטין מוצרי חלב ומאכלים מעודדי ליחה אחרים אבל זה לא עוזר.. אני עושה לו אינהלציות מי מלח וזה לא עוזר.. הרפלקס הקאה שלו פשוט קל. שאלתי היא, האם ייתכן שקיים קשר ברוחב בית הבליעה / הוושט לבין ההקאות המרובות ואי היכולת לשאת ליחה? יש טעם לפנות לרופא אא"ג או שבכלל אין קשר? אציין שהוא נולד בשבוע 32+5, ללא סיבוכי פגות עד כה. אודה לתשובה במהרה על מנת לדעת לאיזה רופא לפנות.

שלום הכתובת הראשונית צריכה להיותרופא הילדים ובמידת הצורך גם אאג ילדים וגסטרו ילדים. יכולות להיות סיבות מרובות לתלונות בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים