ילדה בת 5 נוחרת באופן שונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

17/10/2014 | 19:58 | מאת: דנה

שלום רב, הבת שלי בת 5 ןעשרה חודשים, היא נולדה עם סטרידו שעבר כשהיא היתה בת שנה. מאז ועד היום יש לה פעם בשעה ולפעמים פעם בחצי שעה, נחירה חזקה מאוד שניתן לשמוע בכל הבית. זה משהו קבוע וחוזר על עצמו לאו דווקא בעונה מסוימת (היא דווקא לא מצוננת לעיתים קרובות). רציתי לדעת אם יש סיבה לדאגה או למעקב? תודה

שלום דנה רצוי להבדק אצל רופא אאג ילדים. יתכן ויש קשר לסטרידור שהיה בילדות אך קיימות גם סיבות נוספות. צריך שלמוע את כל התלונות ולבדוק את הילדה כולל בדיקת סיבאופטית של האף הגרון ואזור קופסת הדיבור בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים