היי. אשמח לעזרתך.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

02/10/2014 | 20:21 | מאת: מיה

היי אני בת 16, ואני סובלת מצפצוף באוזניים והוא תמידי. האם זה מסוכן? איך אפשר לטפל בזה? זה ממש מציק, קשה להתרכז בכיתה והוא תמיד בראש שלי. אני יודעץ שמומלץ ללכת לרופא, אבל אני ממש רוצה תחוות דעת שלך ומבטיחה לבדוק גם אצל רופא. ויש לציין שגם יש לי כאבי ראש כרוניים - תמידים. אולי זה קשור? זה מסוכן? מה אתה אומר? :)

שלום מיה לא ניתן לעזור לך ללא בדיקת האזוניים כמו כן רצוי מאד לבצע בדיקת שמיעה לפני שאת מגיעה לרופא אאג. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים