OSM ושיעורי שחיה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

01/10/2014 | 22:01 | מאת: עמית

שלום רב, בני בן 5 חודשים. בעקבות חשד להפרעת שמיעה באוזן שמאל קיבלנו הפניה לרופא אאג ילדים. לאחר בדיקה מקיפה נמצא כי הכל תקין, אך ישנם נוזלים באוזן התיכונה בכמות מזערית - OSM. להערכתו מדובר בשאריות מהלידה והנושא יעבור מעצמו בתקופה הקרובה ללא כל התייחסות מיוחדת. בעוד כשבועיים אנחנו מתוכננים להתחיל שיעורי שחיה לתינוקות אחת לשבוע. רציתי לשאול האם ישנה בעיה מיוחדת או סיכון בשהייה במים בשל אותה הבחנה? סיכון מוגבר לדלקות וכיוצב? המון תודה! -עמית-

שלום עמית אין כל בעיה בשיעורי שחיה בתינוקות וילדים עם SOM (נוזלים באזון תיכונה) בהצלחה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים