בכי נוראי בלילות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/09/2014 | 01:33 | מאת: אתי

שלום רב, לבני בן השנה וחודשיים התגלתה דלקת באוזן תיכונה הוא בנוסף משתעל המון ויש לו גם נזלת ביקרנו אצל הרופא בספירת דם שלקח הכל היה בסדר ואנחנו מטופלים במוקסיפן, טיפות אזניים וסירופ לשיעול. הבעיה היא שהוא לא אכל אוכל מוצק כבר 5 ימים ואת החלב שלו )סימילאק( לא מעוניין לשתות פה ושם שותה מים. בלילה מתעורר באותה השעה כל יום בבכי נוראי ובצרחות של כמה דקות נשמע כאילו הקיבה שורפת לו ( פעם אחת עלה לו מעין מים כתומים) מבקשת את עזרתך באיבחון ממה יכול לנבוע. תודה

שלום אתי . בגיל של בנך קשה מאד להבין מה מפריע ופועל יוצא אך ניתן לעזור להתגבר על ההפרעה. דלקת אזוניים כואבת לדמי ויתכן והכאב ואי שקט נובעים מכך רצוי מאד להשתמש במשכך כאבים ביד נדיבה. בכל מקרה במידה ותלונות האי שקט נשמכות רצוי לפנות שוב לרופא הילדים . לגבי הירדיה באכילה טבעי במחלה חריפה ואמור להשתפר תוך ימים במידה ולא קורה שוב הכתובת תהיה רופא הילדים בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים