צרידות ושיעול קל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

22/09/2014 | 20:39 | מאת: ליאת

ילדה בת 5 מרגישה מצוין אך משתעלת קלות וקצת צרודה. יש סיבה לקחת לרופא אם היא מרגישה טוב? האם יש משהו שניתן לתת כעת ללא מרשם להקלה?

שלום ליאת היעוץ כאן אינו תחליף לבדיקה ולא ניתן לתת המלצות ללא בדיקת הילדה. הטיפול בצרידות ושיעול תומך בעיקרו שתייה מרובה . ישנם תרופות טבעיות לשיעול שאינם דורשות מרשם בברכה דר גורדין

30/09/2014 | 06:49 | מאת: אילת

אני נותנת לבת שלי סירופ של טננבלוט. הוא מצויין לשיעול גם יבש וגם ליחתי וזה אחד הסירופים היחידים שהבת שלי לא יורקת. בין היתר מכיל סמבוק שזה מרכיב חשוב כיוון שיש לו השפעה מכייחת.

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים