בלוטות לימפה מוגדלות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/09/2014 | 09:37 | מאת: מיכל

שלום רב, ילדה בת שנתיים עם שני בלוטות מוגדלות מאחורי האוזניים . אחת מהם היה לה מאז שנולדה וגדל קצת עם הזמן והשנייה שמתי לב רק בחודש האחרון בנוסף יש לה בלוטה קטנה בעצם הבריח מתחת לגרון . הרופאת משפחה אמרה לפנות לאף אוזן גרון עוד לא היינו . מה זה יכול להיות ? תודה .

שלום מיכל כעיקרון בלוטות למפה מוגדלות שכיחות מאד בילדים וברוב המקרים לא מהוות בעייה כלשהי. הנפיחות מעל עצם הבריח אינה ברורה ורצוי לפנות לרופא אאג לבדיקה בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים