שקד שלישי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

14/09/2014 | 14:19 | מאת: נורית

הבן שלי בן 3, בעקבות הנחירות שלו וכבדות הנשימה בזמן שינה בעיקר,עשינו צילום וכמו שחשבנו יש לו שקד שלישי מוגדל לא רציתי ניתוח (חשבתי על דיקור וצמחי מרפא) אבל אחרי שראיתי בצילום את מרווח הנשימה הצר וכשאני שומעת אותו בלילה נאבק על נשימתו אני רוצה ניתוח אבל פוחדת... האם כדאי ללכת לחוות דעת נוספת? דרך כללית מי המנתחים המומלצים? (ד"ר פליימן גנאדי איבחן)

שלום נורית ממצאי הצילום אינם הגורם החשוב בקבלת ההחלטות אלה תלונות הילד. התייעצות נוספת תמיד מבורכת אך לעיתים מבלבלת את הורים יש חוות דעת סותרות. ברופאה אין תשובה אחת וחד משמעית בבררכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים