פצעים באוזן לילדה בת 9

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

11/09/2014 | 21:08 | מאת: רד

לבתי בת ה9 לאחרונה הופיעו שחורים באוזניים, ומדי פעם מופיע באוזן פצע אדום שכואב. הפצעים אומנם הולכים ובאים אבל השחורים נשארים ואף מתרבים. דבר שמציק (מגרד)וגם מאוד לא אסטתי. האם יש דרך לטפל בזה ע"י משחה או תרופה. אני יודעת שקוסמטיקאית יכולה להוציא שחורים אבל זה מקום רגיש וכואב בטח לילדה בת 9. מה הסיבה להופעת שחורים בגיל כל כך צעיר ומה הסיבה שזה דווקא באוזן.אשמח לעצות דרך טיפול. ו

רצוי לפנות לרופא עור ליעוץ. אפרכסת ותעלת השמע בנויות מאותו עור כמו כל הגוף ותופעות עוריות יכולות להופיע גם בהם. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים