אטמי אוזניים לילדה בת 9 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

12/09/2014 | 19:21 | מאת: חגית

שלום ביתי בת 9 חודשים סובלת מדלקות אוזניים חוזרות לעיתים קרובות מידי. האם הסיבה יכולה להיות מים שנכנסים לאוזניים בזמן המקלחת והאם כדאי לשים אטמי אוזניים לזמן המקלחת ? אם כן אילו אטמים קיימים לגיל זה ? תודה רבה חגית

שלום חגית בד"כ דלקות אזוניים בגיל של בתך הם באוזן תיכונה ואין כל קשר לכניסת מים מחוץ. רק במידה והדלקות שלה מתבטאות בהפרשות מוגלתיות מהאזוניים ללא חום יש מקום לחשוב על אטמים אחרת הם מיותרים לחלוטין. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים