דלקת במיתרו הקול - תינוקת בת 11 חודשים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/09/2014 | 13:13 | מאת: דודי

לפני מספר ימים הגענו לרופא הילדים עם ביתנו הקטנה כיוון שבמהלך המילמולים שלה, היא מידי פעם תוך כדי הכנסת אויר מייצרת קול שנשמע כמו קוצר נשימה למשהו כמו 2 שניות... הרופא איבחן שמדובר בוירוס במיתרי הקול ונתן לנו 10 כדורי בנטזול (2 ביום)..הטיפול אכן עזר אך עם הפסקת הטיפול הבעיה שוב חזרה ואפילו טיפה החמירה..אנו מאד לחוצים - אולי מדובר בכלל בקוצר נשימה..מה כדאי לעשות ? תודה מראש

שלום דודי צריך לבדוק את הילדה בכדי להתרשם בצורה טובה יותר. רצוי לפנות לרופא אאג ילדים ורופא ריאות ילדים במידה והתלונות נמשכות. בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים