דלקת גרון חיידקית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

10/09/2014 | 08:00 | מאת: א

שלום רב בני בן ה-6.5 סובל מיום שבת בערב מחום גבוה בראשון בבוקר ביצענו משטח גרון והרופאה נתנה לו מוקסיפן מאחר וראתה מוגלה על השקדים אחרי יומיים קיבלנו תשובה חיובית שמדובר בסטרפטקוק. הרופאה אמרה להמשיך את הטיפול. היום הוא יקבל בבוקר את המנה השביעית של האנטיביוטיקה ועדיין אין שיפור משמעותי כלל. יש חום ונזלת וכמו וקשיי בליעה כולל כאבי ראש וחולשה.\הרופאה טוענת שלא צריך להחליף את סוג האנטיביוטיקה ואני סומכת עליה כי היא באמת מקצועית ומלווה אותנו שנים רבות אבל אני חוששת ומוטרדת מה ניתן לעשות?

שלום סטרפטוקוקים רגישים מאד למוקסיפן ואנטיביוטיקה הנ"ל אמורה לתת כיסוי מצויין . התלונות של כאבי ראש נזלת וכו מחשידות בכלל למחלה וירלית ובמצבים אלה שום אנטיביוטיקה לא עוזרת המחלה חולפת לבד. ניתן לפנות לבדיקת רופא אאג לאישוש בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים