ילדה שכל הזמן מנסה להכניס אצבעות לאף לא למטרת חיטו

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

09/09/2014 | 15:15 | מאת: אמא דואגת

ילדתי בת 4.5 עברה לפני שנה ניתוח הקטנת שקדים והסרת שקד שלישי אני די יזמתי את הניתוח כיוון שהיה נדמה שהדיבור מאונפף והייתה נשימה תמידית דרך הפה נורא חששתי שישפיע בפאן החברתי. רופא מומחה אישר זאת. בשבועות האחרונים אני מבחינה שהילדה כל עשר דק לערך תוקעת את אצבעותיה באף (כבר הפך להרגל) ומושכת באף כאילו מנסה להוציא משהו, כששואלים אותה מדוע עושה כך אומרת שמשהו מפריע לה,מתארת את זה כלכלוך בנוסף הדיבור לאחר שמעט השתפר לאחר הניתוח חזר להיות מאונפף אותו הדבר כמו שהיה בהתחלה - נשמעת מצוננת וברוך השם בריאה לחלוטין. אני חוששת שזה משהו מעבר לסתם הרגל משהו תקוע אינני יודעת אם קשור לניתוח אשמח אם תאמר לי מה דעתך

שלום יתכן ויש צמיחה מוחדשת של השקד השלישי ובעקבות זאת חסימה אפית . רצוי לפנות לרופא אאג לבדיקה בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים