ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

08/09/2014 | 21:18 | מאת: אלעד

היי כמו שכבר צויין פה ההמתנה לניתוח כפתורים ארוכה במיוח לביתי בת השנה וחדש הומלץ עי בכיר באיכילוב לעשות ניתוח כפתורים בעקבות תוצאות הבדיקות הקפדניות התור הבא לניתוח הוא רק בעוד 3/4 חודשים .זמן שאיני מתכוון לחכות שכן ביתית סובלת מליקויי שמיעה .קשים וגם חוסר התפתחות חמור(בלי קשר,כנראה לאוזניים) היכן אני יכול למצוא מנתח טוב לניתוח זה? אודה לכם על העזרה

שלום אלעד הפורום לא נועד בכדי להמליץ על רופאים מסוימיים. מציע שתבדוק בכל זאת באיכילוב לפי מיטב ידיעתי התור שם לא כזה ארוך . גם בתי חולים ציבוריים אחרים בסביבה יכולים לתת מענה בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים