נוגדנים לסטרפ

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

18/08/2014 | 22:55 | מאת: דנינו

בן 15 וחצי, אובחן כנראה באיחור, נמצאו בדמו רמת נוגדנים לסטרפטוקוק מעל 1200. לקח 3 קורסים של אנטיביוטיקה כל פעם 10 ימים. האחרון במאי. אז נאמר לנו לחזור על בדיקת הנוגדנים באוגוסט ומסתבר שהרמה עדיין 1100. הוא נשלח בזמנו לבדיקת דם, כי התלונן על עייפות רבה. עדיין עייף אם כי הרבה יותר חיוני . מה המשמעות? אני יודעת שמעל 1000 זה בעייתי לאברי לב וכליות. מה אמורים לעשות?

שלום חסרים פרטים רבים בכדי לחוות דעה. רצוי לפנות לרופא אאג עם כל התוצאות וההיסטוריה הקודמת בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים