דלקת גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/08/2014 | 23:47 | מאת: רחלי

שלום, יש לי כבר שבוע שלם דלקת בגרון,עם שקד שמאלי נפוח ודיי הרבה נקודות לבנות על שני השקדים. בתחילת השבוע עשיתי משטח גרון ויצא שזה ויראלי..אני משגעת וכבר לא יודעת מה לעשות!! יש משהו לקחת שיעבור?? (הגרון לא כואב ולא מרגישה חולה,רק ממש מציק)

שלום רחלי קרוב לודאי שאין צורך בטיפול נוסף אך רצוי עקב המשך הרב להבדק אצל רופא אאג בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים