נוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

13/08/2014 | 14:28 | מאת: דנה

שלום, האם יש קשר בין ריפלוקס לנוזלים באוזניים אצל תינוקות? בבדיקת ברא ואאג בגיל שלושה חודשים,התגלו נוזלים באוזניים למרות שלא היו שום הצטננויות או דלקות אוזניים..בבדיקה חוזרת של ברא גילו עלייה בנוזלים. את הטיפול בריפלוקס התחלנו בגיל חודשים וחצי(זנטק נוטרילון ar) ובגיל ארבעה חודשים רופא המשפחה המליץ להוריד בהדרגה את הזנטק אך להשאר עם הנוטרילון ar. האם יש קשר לדעתך? בתודה מראש, דנה.

שלום דנה קיים קשר אך אינו מובהק . תופעת הנזולים נפוצה מאד גם בילדים ללא רפלוקס. בברכה ד"ר גורדין אחראי שירות אא"ג ילדים בי"ח רמב"ם טל לקביעת תורים 077-2180024/5 www.drgordin.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים