דלקת בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

06/07/2014 | 09:18 | מאת: רותם

שלום, בשנה שעברה בעלי ואני היינו חולים במשך כל הקיץ עם סטרפטוקוקוס A, והסתבר שבננו שהיה אז בן כשנה נשא של החיידק והדביק אותנו. כולנו טופלנו באנטיביוטיקה והבראנו. השבוע כולנו שוב נמצאנו עם החיידק בגרון.. חשוב לציין שלבני אין תסמינים. לא ברור לנו כיצד הוא נדבק בחיידק שוב ושוב, ומה אפשר לעשות כפתרון לטווח ארוך? קיבלנו מרופא הילדים רפאפן ל-10 ימים, ולתת לו את האנטיביוטיקה פעמיים ביום זו משימה בלתי אפשרית.. נשמח לעזרה.. תודה, רותם

שלום יתכן ובנך נשא ואז יכול להדביק אחרים ולא לחלות בעצמו למרות שבגיל זה מאד מוקדם לכך. מיגור של נשאות מאד קשה לטיפול . רצוי להתייעץ עם רופא הילדים דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים