ניתוח Fat Plug Myringoplasty

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

30/06/2014 | 10:20 | מאת: דליה

שלום, בני הוא בן 8 ובעוד יומיים צריך לעבור ניתוח FAT PLUG MYRINGOPLASTY באוזן ימין. אתמול במפגש טרום ניתוח, הרופא הסביר לנו שפותחים כל האוזן מאחורה, או שאנחנו לא הבנו אותו, לכן אנחנו מאוד מודאגים. האם אפשר להסביר לנו מה ההליך המקובל, הרי מדובר רק בסגירת חור קטן, למה צריך פתיחת כל האוזן מאחור. מחכה לתשובתכם המהירה, תודה מראש, דליה

שלום דליה לגבי הבהרות אתם צריכים לשאול את המנתח. FAT MYRINGOPLASTY נעשה ברוב הגדול של המקרים דרך תעלת השמע אך כאמור הבהרות רצוי לקבל מהמנתח בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים