בדיקת ברה עם הרדמה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

29/06/2014 | 13:58 | מאת: גאיה

שלום דוקטור !ילדה שלי כבר שנתיים וחצי וכמעט ולא מדברת,יודעת הרבה מילים בודדות ,אבל לא מחברת משפטים מהם.המליצו לי על בדיקת ברה, כי היא גם לא רצתה לשתף פעולה בבדיקת שמיעה רגילה.לא יודעת מה לעשות ,כי אני לא רוצה לעשות הרדמה בגיל כזה.מה דעתך ?

שלום בדיקת BERA היא בדיקה שאינה מצריכה שיתוף פעולה והיא יכולה לתת בצורה מהימנה את סף השמיעה. אך בדיקה זאת רגישה מאד לתנועות ורעשים ולכן נעשית בד"כ תחת טשטוש. במקרה של ילדתך במידה ולא ניתן להפיק מידע מהימן מבדיקת השמיעה הרגילה בדיקת ה BERA רצויה מאד ולצורך כך נדרש טשטוש . בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים