קשיי נשימה דרך האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

27/06/2014 | 20:14 | מאת: דורון

שלום, אני סובל מקשיי נשימה דרך האף, מכיון שיום אחד הנחיר הימני סתום ויום אחד דווקא השמאלי סתום, אני לא מצליח להבין מה גורם לזה. אני לא מצליח להוציא נזלת. האף שלי די עקום אבל אם זו בעיה של מחיצת אף עקומה, מדוע יום אחד הנחיר הימני סתום ויום אחד השמאלי סתום? מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה דוקטור.

שלום באף יש מחזורי גודש . פעם בנחיר אחת למספר שעות ואח"כ בנחיר השני כך שזה לא מפתיע או חריג בברכה דר גורדין

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים