שאלה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון ילדים

25/06/2014 | 12:34 | מאת: בן 16.5

היי דוקטור, החל אצלי כאב גרון לפני חמישה ימים (יום שבת) בצהריים. מאז כאב הגרון הפך לצרידות. האם זה בסדר שחמישה ימים עברו וזה לא עבר?מהו הזמן שבו כאב גרון או צרידות הופכים לחשודים מאוד, ומרמזים על אי תקינות רפואית שיכולה להיות חמורה? תודה.

לא נשמע כחמור אך רצוי להבדק אצל רופא המשפחה בברכה דר גורדין

27/06/2014 | 22:26 | מאת: בן 16.5

היי דוקטור, תודה על המענה. זה נמשך עד היום. בהתחלה היה כאב בגרונה היום רק צרידות ולעתים גג דגדוגים במיתרי הקול שגורמים לצורך להשתעל. בנוסף, היה לי היה דימום קל בנחיר הימני, בלי קשר לפצע כי אין ובלי קשר לכאב שקדם לכך. זו בעיה?

30/06/2014 | 14:40 | מאת: בן 16.5

היי דוקטור, בנוסף, היום היה לי דימום מהנחיר הימני ללא פצע וללא כאב מקדים. אותו דבר קרה לפני שלושה ימים. האם יש סיבה לדאגה?

מנהל פורום אף אוזן גרון ילדים